Nieuwe feature: webhooks

Een tijdje geleden is de API gelanceerd op het Plate platform. Daarmee kun je je site koppelen aan iedere andere tool die je gebruikt. Vandaag is daar een extra feature bijgekomen: webhooks.

Met webhooks kun je bepaalde triggers binnen je website aanwijzen en deze vervolgens via bijvoorbeeld Zapier een koppeling laten aanroepen. Zo kun je een contactformulier koppelen met Hubspot (zie video onderaan) of een ander CRM, je LinkedIn automatisch een update geven als er een nieuwe blog wordt gepubliceerd, of een notificatie sturen als je een nieuw event hebt aangemaakt.

De webhooks zijn nu in bèta beschikbaar gemaakt op het Plate platform voor klanten die in hun gebruikersinstellingen hebben aangegeven de geavanceerde versie van Plate te willen gebruiken. De functie 'webhooks' komt dan op je dashboard te staan, zie screenshot hieronder.

Heb je nog vragen of ideeën over wat de mogelijkheden zijn met webhooks en hoe je ze kunt implementeren, neem dan gerust contact met ons op, of neem een kijkje in onze Partner slack!

Hubspot updaten met contactformulier data van je website

1 x per maand tips voor de ontwikkeling van je websites met Plate ontvangen?

David Kortleven

Weten wat Plate voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van nieuwe updates en features via onze nieuwsbrief